Előrendelhető a Red Dead Redemption 2
dreampage 2018. Jun. 04.

A Rockstar Games következő nagy dobása előrendelhető státuszba lépett Xbox One-on. A Red Dead Redemption 2 ősszel érkezik, és háromféle változatban lesz kapható, különböző extrákkal és ajándékokkal.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az idei ősz egyik legnagyobb címe lesz a Rockstar Games új, nyílt világú, vadnyugati kalandja, a Red Dead Redemption 2. A játék októberre van időzítve, a megjelenést pedig egy fokkal biztosabbá teszi, hogy mostantól digitálisan elő is rendelhető az Xbox Áruházból. Három változatban kapható a játék, és minden előrendelő kap valamilyen ajándékot.

Amerikában járunk, 1899-ben. Ez már a klasszikus vadnyugati korszak vége, a törvény emberei pedig egymás után számolják fel a bűnbandákat. Ilyen csoport a Van der Linde banda is, amelynek tagja főhősünk, Arthur Morgan. Miután egy rablás rosszul sül el Blackwater városánál, menekülniük kell az országon át, rendőrökkel és fejvadászokkal a nyomukban. Nem csak a túlélésért kell megküzdeniük, mert idővel a bandán belül is feszültségek keletkeznek. Arthurnak pedig választania kell a saját elvei, és a csapat között, amely felnevelte.

A Red Dead Redemption 2 háromféle verzióban kapható, alább olvasható, hogy milyen extrák járnak az egyes kiadásokhoz.


Minden előrendelő megkapja az alábbiakat:

  • War Horse – Az átlagosnál erősebb és kitartóbb, szürke ló, amelynek harc közben is jó hasznát vesszük.
  • The Outlaw Survival Kit – Különböző erőforrások, amik a túlélést segítik, például visszatöltik az életerőt, a Dead Eye funkciót stb.
  • Készpénz bónusz – Némi induló tőke Arthur Morgan számára, amivel fegyvereket, lőszert, ételt és más dolgokat vehet, ezzel megkönnyítve a történet elejét.
  • Kincses térkép – A játék térképén megnyílnak a rejtett kincses ládák, így ezeket egyszerűbb lesz felkutatni, ami komoly előny lehet.

A Red Dead Redemption 2 Special Edition tartalma:

Az összes fenti extra, plusz

  • Bank Robbery küldetés és Banda rejtekhely – Egy extra küldetés, és a Del Lobos banda rejtekhelye, amit „megtisztítva” el lehet foglalni.
  • Tarka fekete telivér – Igazi versenyló, ami nemcsak szép, de irtó gyorsan is tud közlekedni. Hozzá egyedi kiképzésű nyereg is jár.
  • Talizmán és medál – Ezeket viselve javulnak Arthur bizonyos statisztikái.
  • Játékmeneti bónuszok, több pénz és leárazások – Különböző boostokkal fokozhatók Arthur alaptulajdonságai. A küldetések során több pénz szerezhető, a táborhely fejlesztései pedig kevesebbe kerülnek.
  • Nuevo Paraiso Gunslinger öltözék és extra fegyverek

A Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition tartalma:

Az összes fenti extra, plusz

  • Két exkluzív öltözék az online karakter számára – Blackrose Bounty Hunter és Copperhead Enforcer ruhák.
  • Fekete gesztenye telivér – Szintén egy nagyon gyors versenyló egyedi nyereggel.
  • Ingyenes „Survivor” tábor kinézet (online) – Egyedi díszítés saját online táborunk számára.
  • Extra fegyverek online módban
  • Gyorsabb fejlődés – Online módban 25-ös szintig gyorsabban fejlődhetünk.

Látható, hogy a Special Edition azok számára lehet ideális, akik a Story módból akarják kihozni a legtöbbet, míg az Ultimate Edition az online játékosok számára nyújt további extrákat. A fentieken kívül egyébként a GTA Online-ba is kap (virtuális) pénzt minden előrendelő, a három kiadás sorban 500,000, 1 illetve 2 millió dollárral gazdagítja a korai vásárlókat. A különböző változatok dobozosan is kaphatók lesznek, az Áruházból pedig az alábbi linken rendelhetők elő.

Megjelenés 2018. október 26-án.