Előrendelhető a Resident Evil 7
dreampage 2016. Sep. 28.

Bár a megjelenése még viszonylag messze van, máris előrendelhető státuszba lépett a leghíresebb horrorjáték-sorozat következő része. A Resident Evil 7 megrendelői ajándékot is kapnak.

Teljesen új irányba indul a Resident Evil sorozat a hetedik résszel. A jövő év elején megjelenő játék címében is megújul (megkapja a „biohazard” alcímet, ami eddig a sorozat japán neve volt), belső nézetű megjelenítésre vált, játékmenete pedig visszatér a félelemkeltéshez. A fejlesztők szerint „a horror új korszaka kezdődik” ezzel a játékkal, ami az elszigeteltség, az egyedüllét mellett az ismeretlentől való félelemre épít majd igazán. Az élőhalottak mellett pedig még szellemek is feltűnnek!

A játékot előrendelni kétféle változatban lehet, a Deluxe kiadás mellé jár a Szezonbérlet is, amely három későbbi (2017 folyamán megjelenő) DLC-re jogosít. Minden előrendelő megkapja viszont a Survival Pack: Recovery Set csomagot, amely gyógynövényeket és elsősegély csomagokat tartalmaz, de megnyitja az őrülten nehéz Madhouse nehézségi szintet is, ami normál esetben csak a játék végigjátszása után lenne elérhető. A cucc tényleg nagyon bizarrnak és keménynek tűnik az eddigi videók alapján. Végleges ítéletet viszont idén már nem mondunk – a Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg Xbox One-ra.