Előrendelhető az Ace Combat 7
dreampage 2018. Sep. 20.

Hamarosan újra vadászgépek pilótafülkéjébe pattanhatunk, mert érkezik a Namco legendás repülős sorozatának új része. Az Ace Combat 7 már előrendelhető, ráadásul az Xbox exkluzív hatodik rész is jár mellé.

Hosszú idő után tér vissza rendes, számozott epizóddal a régóta futó Ace Combat sorozat. Szinte leírni is hihetetlen, de immár 23 éves a Namco vadászrepülős szériája, és mind a mai napig nagyon népszerű, sőt, szinte páratlan a videojátékok között. Az Ace Combat 7: Skies Unknown jövő év elején érkezik Xbox One-ra, és előrendelhetővé vált az Áruházban. Kétféle változatban kapható, ráadásul szó szerint exkluzív ajándék jár hozzá.

A játék története nem borítja fel a sorozat formuláját. Ismét két hatalom, az Osean Föderáció és Erusea királysága háborúzik egymás ellen – mi az előbbi oldalán szállunk harcba. Haladva a kor szellemével, a jól bevált vadászgépeknek ezúttal már high-tech drónokkal kell felvenniük a versenyt, de itt is feltűnnek a rejtélyes Ászok, és a szereplők motivációiba is betekintést nyerhetünk. Az új játék az Unreal Engine grafikus motort használja, ezzel soha nem látott minőségű repülőgépeket, tájakat és effekteket pakolva a képernyőre. Az egyjátékos kampány mellett lesz 8 fős online multiplayer is.

A játék kétféle változatban rendelhető elő az Áruházból. Az előrendelőknek a legjobb hír, hogy mindkét verzió mellé jár az Xbox 360 exkluzív Ace Combat 6: Fires of Liberation digitális változata, ami hamarosan kompatibilissé válik, és Xbox One-on is játszható lesz.

További előrendelői bónuszok mindkét változathoz:

  • Játszható F-4E repülőgép
  • F-104C: Avril DLC
  • 3 festés (Su-37: Yellow 13, F-14D: Razgriz, F-15C: Pixy)

Deluxe Edition extrák:

  • Szezonbérlet (6 későbbi DLC)
  • 8 embléma (Aquila, Aquila: Low Vis., Wardog, Wardog: Low Vis., Garuda, Garuda: Low Vis., Gryphus, Gryphus: Low Vis.)

Az Ace Combat 7: Skies Unknown 2019. január 18-án jelenik meg Xbox One-ra. Az Újévet tehát a felhők között kezdjük, remélhetőleg a sorozattól megszokott minőségben. Akit érdekel az előrendelés, az alábbi linken megtalálja mindkét verziót. Jó repülést!