Előrendelhető az Anthem
dreampage 2018. Jun. 09.

Néhány perce mutatta be részletesebben az Electronic Arts a kiadó talán leginkább várt játékát, az Anthemet, amely megjelenési dátumot kapott, és már elő is rendelhető Xbox One-ra. A játék kétféle változatban kapható, és ajándék is jár mellé.

Véget ért az Electronic Arts E3-as műsora, amelynek legnagyobb durranása az Anthem, a BioWare új játéka volt. A külső nézetes, sci-fi lövöldözős kaland extrém látványosnak ígérkezik, és azon túl, hogy a játékmenetéről megtudtunk egyet, s mást, pontos megjelenési dátum is elhangzott, Xbox One-ra pedig már elő is rendelhető a játék az Áruházban.

A nyílt világú akciójáték egyedül és kooperatív módban is játszható lesz, az EA szerint rengeteg tartalommal, több évnyi, folyamatosan bővülő történettel, küldetésekkel, loot boxok nélkül. Egy olyan világban járunk, amit alkotói befejezetlenül hagytak, és amelyben az emberiséget egy sötét erő fenyegeti. Csak a Freelancerek állnak a pusztítás és a lakosság között, azok a pilóták, akik képesek a Javelin nevű páncélokat felvenni és kezelni. Ezek a páncélok teljesen testreszabhatók lesznek fegyverekkel, eszközökkel, festésekkel, akárcsak egy RPG-ben. A játék világa folyamatosan változik, online és időszakos eseményekkel, kooperatív kihívásokkal.

Minden előrendelő megkapja a következő extrákat:

  • Ranger Legion of Dawn Armor Pack
  • Egy legendás fegyver
  • „Alapító” játékos embléma
  • VIP hozzáférés megjelenés előtti demók kipróbálásához

A drágábbik, Legion of Dawn Edition kiadás a fentieken felül tartalmazza még:

  • Legion of Dawn Armor Pack mind a négy páncélhoz
  • Egy további legendás fegyver
  • Javelin eszköz kiegészítő
  • Digitális soundtrack

Végül pedig a legfontosabb: az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg Xbox One-ra, és természetesen lesz Xbox One X támogatás is, 4K felbontással, HDR-rel és más Enhanced funkciókkal. Szóval néhányat még kell hozzá aludni, van idő gondolkodni az előrendelésen. Aki mégis úgy dönt, az az alábbi linken találja meg mindkét verziót.