Előrendelhető az Okami HD
dreampage 2017. Nov. 16.

Első ízben látogat Xbox platformra a Capcom legendás és csodaszép kalandjátéka, amiből rögtön a legszebb változatot kapjuk. A játék már előrendelhető az Áruházból, méghozzá egész jó áron.

Amaterasu, a japán napistennő fehér farkassá változva indul kalandra, hogy legyőzze Orochi-t, a velejéig romlott, nyolcfejű démont, aki tönkretette Nippon világát. A történet sokak számára nagyon is ismerős lehet, hiszen az elmúlt évtizedek egyik legkülönlegesebb játékáról van szó – az Xbox tulajdonosok viszont egészen mostanáig nem örülhettek a kalandnak. Ez hamarosan megváltozik, hiszen jövő hónapban Xbox One-ra is megjelenik az Okami HD új kiadása, méghozzá X támogatással.

Az új verzióban választható lesz az eredei 4:3, illetve a szélesvásznú 16:9 képarány, és visszatérnek az eredeti kiadás interaktív töltőképernyői is. Az Xbox One X tulajok a Sumi-e tintafestmény stílusban készült játékot minden eddiginél szebb formában, natív 4K felbontásban élvezhetik majd.

Hideki Kamiya rendező játékában keveredik az akció-platformer és a puzzle stílus, a lineáris történet mellett mellékküldetések és más kisebb tevékenységek is vannak, amik során felfedezhetjük, és újra életet hozhatunk Nippon tájaira.

A mitikus fehér farkas kalandjait december 12-től élvezhetjük Xbox One-on. A játék már előrendelhető, ráadásul az ára is baráti: 5,990 forintért ugorhatunk a legendák földjére, ami nagyon jó belépőnek számít egy felújított klasszikust illetően.