Ezekkel bővül tovább az Xbox Game Pass
dreampage 2020. Jan. 07.

Az év új, de van, ami nem változik – például az, hogy továbbra is egyre több játék kerül az Xbox Game Pass kínálatába. A következő napokban két érdekes japán cím, és egy népszerű stratégiai játék kerül a havidíjas játékbérlet keretébe.

A konzolos Xbox Game Pass kínálatába hamarosan három új játék kerül, úgyhogy lehet készülni szabadidővel és merevlemez kapacitással. Akit érdekel a minőségi verekedés, a virtuális MMO vagy a fagyos építkezés, most figyeljen. A Microsoft mai bejelentése szerint a következő játékok érkeznek:

  • Frostpunk: Console Edition (január 9.) Kőkemény városépítő szimulátor, ahol a világvége után, a jég világában kell biztosítani a túlélést. A Föld utolsó városának vezetőjeként a mi feladatunk, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot, erőforrást gyűjtsünk, új technológiákat fejlesszünk ki, és komoly morális döntéseket hozzunk. A Frostpunk az utóbbi évek egyik legjobb stratégiai játéka.
  • Sword Art Online: Fatal Bullet (január 9.) A Bandai Namco külső nézetes, lövöldözős RPG-je a Gun Gale Online virtuális világában játszódik, ami egy MMORPG a Sword Art Online univerzumában. Ismerős és új karakterek, TPS akció, számtalan fő- és mellékküldetés, online koop és PvP. (Magánvélemény: a Phantasy Star Online 2 megjelenéséig kiváló alternatíva lehet.)
  • Tekken 7 (január 16.) A Namco verekedős sorozatát valószínűleg senkinek nem kell bemutatni – a Tekken 7 végre Xbox Game Pass-ba is bekerül. A sorozat legfrissebb részeként a játék számtalan játszható karaktert, teljes értékű sztori módot, na és persze jól kidolgozott harcrendszert kínál, offline és online is. Akinek megtetszik, további évadokkal és szereplőkkel bővítheti a repertoárt, Game Pass tagként ráadásul mindenre kedvezmény is jár.

További Xbox Game Pass hír (bár ez valószínűleg már mindenkihez eljutott), hogy időközben a Grand Theft Auto V is bekerült a szolgáltatásba. Akit érdekel a tagság, az a https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass oldalon mindent megtudhat róla, és itt fel is iratkozhat.