Ezért jobb a FIFA 17 Xbox One-on
dreampage 2016. Sep. 29.

Megjelent a FIFA 17, a játékkal együtt pedig boltokban a hozzá tartozó gépcsomag is. A Microsoft érdekes videóval hívja fel a figyelmet az új Xbox One S előnyeire.

Szinte hihetetlen, de csaknem 23 éve a FIFA sorozat a világ egyik legnépszerűbb sportjátéka, sikere pedig a kezdetek óta gyakorlatilag töretlen. Azon persze lehet vitatkozni, hogy ez a legjobb focis játék, vagy sem, de az tény, hogy a megjelenése minden évben tömegeket mozgat meg. Az idei megjelenés pedig ma van.

A játékkal együtt új Xbox One S gépcsomagok is érkeztek, az európai Xbox csapattól Graeme Boyd mutatja be az 1 TB-os konzolt, és hogy miért érdemes a FIFA 17-et Xbox One-on választani. Dióhéjban a lényeg:

  • A FIFA 17 új módja, a The Journey csak a jelenlegi konzolokon elérhető, így Xbox 360-on például már nem.
  • A FIFA Ultimate Team Legends mód csak Xbox One-on érhető el, a gépcsomagban ráadásul exkluzív legendás játékosok is helyet kaptak.
  • EA Access előfizetés is kizárólag Xbox One-on érhető el a konzolok közül, ami feljogosít egy csomó ingyenes játékra, és 10% kedvezményt ad minden digitális EA vásárlásból. A gépcsomagban ebből is kapunk 1 hónapot.
  • Az Xbox One S az eddigi legjobb Xbox konzol: kisebb, szebb, belső táppal rendelkezik, jobb az irányítója, és többet is tud a korábbi Xbox One modellnél (4K Blu-Ray és stream, HDR).
  • Az Xbox Live a leggyorsabb és legmegbízhatóbb multiplayer hálózat.

Megint más kérdés, hogy a fentiekkel egyetértünk-e, az viszont biztos, hogy a FIFA 17 ismét milliókat fog a képernyő elé ültetni – egészen a következő rész megjelenéséig. Íme akkor a videó a gépcsomagról.

A FIFA 17 mától kapható Standard, Deluxe és Super Deluxe változatokban is. Bármilyen konzolba is kerül be a lemez, én nagyon jó játékot kívánok hozzá mindenkinek!