Fallout 4 ingyenes hétvége
dreampage 2017. May. 25.

Rendszeressé váltak az ingyenes hétvégék Xbox Live-on. A Gold előfizetők most a Fallout 4-et tölthetik le, és játszhatják korlátlanul egészen hétfő reggelig. Irány a pusztaság!

Az Xbox Live Gold tagok ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes szórakozás nélkül (na persze, ha a Games With Gold játékokat, illetve a tonnányi free-to-play címet nem számítjuk). Mától egészen hétfő reggelig ingyen letölthető, és korlátlanul játszható a Bethesda nyílt világú… na, de úgyis mindenki ismeri: szóval a Fallout 4. A játékot senkinek nem kell bemutatni, akinek viszont eddig kimaradt, az most kipróbálhatja. Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, minden elért eredmény és mentés megmarad, így aki később megveszi a játékot, innen folytathatja.

A Fallout 4 ingyenes hétvége időtartama magyar idő szerint:

2017. május 25. (csütörtök) 9:01 – 2017. május 29. (hétfő) 8:59

Érdemes minél hamarabb belevágni a letöltésbe, mert a játék csaknem 26 GB méretű, ami ugyan messze nem rekord, lassabb internettel azért eltart egy darabig, amíg lejön. A játék ráadásul most durván leárazva kapható: a normál kiadás 67%, a Deluxe változat 60% kedvezménnyel kapható a magyar Xbox Áruházban. Vagyis ha a próba alapján megtetszik, érdemes lecsapni rá mielőbb.

Szóval nyíljon az a 111-es bunker, és irány Boston! (Már ami maradt belőle.)