Fallout 76 gameplay bemutató
dreampage 2018. Jul. 24.

Év végén érkezik a Bethesda Softworks következő nagy dobása, a Fallout 76, ami részben új utakra kormányozza a népszerű sorozatot. Az új epizód világával és főbb játékmechanikáival most négy videóban ismerkedhetünk meg.

A Fallout sorozat történetében most először kapunk egy teljesen online játékot, ami a hatalmas nyílt világot és a jól ismert hangulatot próbálja ötvözni a megosztott, nyílt virtuális világok kiszámíthatatlanságával és lehetőségeivel. Hogy ez mennyire sikerül neki, az kiderül november közepén, most négy látványos és a széria hangvételéhez hűen humoros videóban vehetjük jobban szemügyre, mit is kínál pontosan a Fallout 76.

Az első videóban a játék világát, West Virginia tájait láthatjuk új gameplay jelenetek formájában, és részben Todd Howard, a Bethesda vezetőjének narrációja mellett.

A második kisfilmben az online játék lehetőségeit vesszük górcső alá. Szomszédaink nem mindig lesznek barátságosak, úgyhogy nem árt minden eshetőségre felkészülni.

A harmadik részben bemutatkozik a C.A.M.P. bázisépítő rendszer, ami az ígéretek szerint jóval több lehetőséget tartogat, mint amit a Fallout 4-ben láttunk.

Végül, de nem utolsósorban jöjjön az atom ereje. Ez az a bizonyos „endgame” játékmechanika, amivel időnként nukleáris rakétákat szórhatunk a többiek fejére. Ehhez persze meg kell szerezni a kilövési kódokat, ami néha csak együtt sikerülhet.

A Fallout 76 november 14-én jelenik meg Xbox One-ra. Az előrendelések már élnek, aki él vele, az az elsők között próbálhatja ki a játék bétáját a Microsoft konzolján. Az exkluzív béta részleteiről később kapunk információkat.