Fél óra Forza Horizon 3
dreampage 2016. Aug. 20.

Exkluzív, zárt ajtók mögötti videóval jelentkezett az angol Xbox csapat a Gamescomról. Fél órán keresztül csodálhatjuk a játékot, és közben részleteket is megtudhatunk róla.

A videóban Graeme Boyd (aceybongos) és a Forza Horizon 3 kreatív direktora, Ralph Fulton beszélgetnek az új epizódról, sőt, meg is küzdenek benne egy verseny erejéig. Láthatunk néhány új autót (például a 2017-es Ford Raptort, vagy egy szélesített kasztnival felszerelt Nissant), megcsodálhatjuk az elképesztően látványos, dinamikus, 12K felbontásban rögzített égboltot és felhőzetet, és első ízben nézhetjük meg az ausztrál Outback patakmedrekkel szabdalt sivatagi tájait, illetve Surfer’s Paradise nagyvárosát.

Kocsikázás mellett azt is megmutatják, hogyan működik a saját események létrehozása. Ha az egyik esemény nem szimpatikus, akkor – mivel ebben a játékban már mi vagyunk a főnökök – megváltoztathatjuk a szükséges autó osztályt, a napszakot, az időjárást, akár még az útvonalat is. Ehhez a játék saját plakátot generál, az így létrehozott eseményen pedig nemcsak részt vehetünk, de megoszthatjuk másokkal is Xbox Live-on. Jó mozizást a videóhoz!

A Forza Horizon 3 szeptember 27-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re, az Áruházból már elő lehet rendelni többféle variációban is.