Focus Home Interactive Kiadói Akció
dreampage 2018. Oct. 17.

Tavasszal már volt, most pedig visszatért: ezen a héten újra a Focus Home Interactive játékaiból lehet szemezgetni, amik most akár 75%-kal olcsóbban is letölthetők Xbox Live-ról.

Hosszú hétvége felé közeledünk, az ünnep miatti négynapos szünetre pedig mindig jó ötlet betárazni valamilyen játékot, irtani a backlogot, bepótolni valamit, ami eddig kimaradt. Erre jó lehetőséget szolgáltat a Focus Home Interactive Kiadói Vásár, ami a májusi hullám után most visszatért. Jövő hét keddig a kiadó néhány legnépszerűbb címe kapható olcsóbban, 33-75% kedvezménnyel. Érdemes szemezgetni, mert akad néhány érdekesség, nagy nevektől az indie címekig, vámpíroktól a titkos társaságokig, úttalan utaktól a termőföldekig. Na jó, ne ragozzuk, jöjjön az akciós lista.

Focus Home Interactive Kiadói Vásár (2018. október 16. – 23.)

Xbox One:


Xbox 360:

Ahogy az a kiadói akciókkal lenni szokott, nincs szükség Xbox Live Gold tagságra, az ajánlatokkal mindenki élhet. A fenti képre kattintva az xbox.com vonatkozó oldala érhető el, ha valaki színes dobozképek között jobban szeret válogatni. Jó vásárlást, és jó játékot mindenkinek!