Focus Home Interactive és Szünidei Vásár
dreampage 2019. Dec. 03.

A Black Friday akcióknak vége, de ez nem jelenti azt, hogy olcsó digitális játékok nélkül maradunk. Ezen a héten két újabb vásár is indult Xbox Live-on, a Focus Home Interactive játékaival, és a téli szünetre ideális indie címekkel.

Kedd van, ami mindig a rendes heti fordulónapnak számít Xbox Live-on. Ilyenkor érnek véget a heti akciók, és indulnak újabbak. Az előttünk álló héten egyszerre két vásár is futni fog. Az első a Focus Home Interactive Kiadói Akció, amiben ezúttal több nagy produkció is helyet kapott. A viszonylag friss megjelenéseknek számító The Surge 2, Plague Tale: Innocence vagy Greedfall is olcsóbban szerezhető most be, de korábbi klasszikusok is olcsóbbak, így a Call of Cthulhu, Farming Simulator, MudRunner és még egy sor kisebb-nagyobb játék.

A másik heti akció a Party Time Sale, vagy ahogy magyarra fordították, Szünidei Vásár. Ebben olyan kisebb indie címek vannak, amik jól jöhetnek egy-egy baráti társaságban, az ünnepek alatt, vagy a nagyobb játékok közti lazításként. Érdemes átböngészni a listát, mert sok játék most akár ezer forint alatt is kapható, és akadnak köztük kifejezetten szórakoztató darabok is. A magyar Zen Studios több címe is megtalálható itt, de jópofa partijátékok, lövöldözős cuccok és platformerek is.

A két heti akció a megfelelő képekre kattintva érhető el. Egyikhez sincs szükség Xbox Live Gold tagságra, az ajánlatok mindenki számára egyformán vonatkoznak. A Focus Home és a Party akció is magyar idő szerint jövő hét kedd, azaz december 10 délelőttig érhető el.