For Honor: Érkezik az X patch
dreampage 2017. Dec. 05.

A mai napon érkezik meg a For Honor 1.16-os frissítése, ami az Xbox One X támogatást tartalmazza. Akinek ilyen konzolja van, többféle grafikai fejlesztésre is számíthat. Ezekről videót is kaptunk.

Eddig sem volt csúnya játék a For Honor, sőt, az utóbbi évek egyik legszebb játéka Xbox One-on, de mától még szebb lesz, megérkezik ugyanis az Xbox One X támogatás. A fejlesztők a felbontás puszta növelése mellett szerencsére más részletekre is odafigyeltek, így nemcsak a képminőség, hanem egyéb grafikus effektek is feljebb lettek csavarva a legerősebb konzolon.

Az 1.16-os verziószámra hallgató frissítés a következőket tartalmazza:

  • Dinamikus 4K felbontás
  • Részletesebb textúra filtering
  • Élesebb és pontosabb árnyékok
  • Látványosabb tükröződések a vízfelszínen
  • Részletesebb tereptárgyak nagyobb távolságban is (LOD)

A fejlesztők szerint a képminőség javulása hagyományos, 1080p tévéken is látható lesz, ami nem meglepetés, mivel az Xbox One X minden nagyobb felbontású játékot automatikus leskáláz, így a kép élesebb és simább hatást kelt. Ehhez jönnek a fenti effektek, amiket szépen bemutat az alábbi videó.

Ezzel a misztikus háborús kalandjáték is belép az Xbox One X Enhanced játékok táborába (nyolcvanötödik címként), az új konzol tulajdonosai pedig minden eddiginél szebb, tisztább és részletesebb képi világ mellett csaphatnak szét az ellenfél sorai között.