For Honor: Order & Havoc
dreampage 2017. Nov. 10.

Rend és pusztítás a For Honor negyedik évadjának főszereplője, amely jövő héten kezdődik, és számos újdonságot jelent a játék számára. Napokon belül indul az újabb összecsapás.

Bár a hálózati problémákat mind a mai napig nem sikerült orvosolni (és ezen most már lendüljünk is túl), a For Honor továbbra is népszerű játék, köszönhetően az egyedi játékmenetének és témaválasztásának. Jövő hét kedden indul a negyedik évad, ami az ígéreteknek megfelelően új pályákat, karaktereket és egyéb bővítéseket hoz magával.

A Season IV: Order & Havoc újdonságai:

  • Tribute – Ez egy teljesen új 4v4 játékmód, ami nem a területfoglalásról szól, sokkal inkább a Capture the Flag játékmódok helyi megfelelője. A pályán három „zászló” található, melyeket el kell vinni a csapat három oltárának egyikéhez. Mindhárom oltár egy-egy előnyt jelent a csapat számára (támadás, védekezés és észlelés). Aki megszerzi mindhárom zászlót, és adott ideig tartani is tudja őket, győz.
  • Ranked Dominion játékmód
  • Két új karakter – Aramusha (Szamuráj) és Shaman (Viking). A két új szereplőt egy hétig csak a Szezonbérlet tulajdonosok kaphatják meg, később bárki megnyithatja őket 15000 Acélért.
  • Két új pálya – Market Town és Gauntlet.
  • Új páncél és fegyver variációk – 38 új páncél és 20 új fegyver kombináció kerül a játékba, ezzel még egyedibbé tehetjük karaktereinket.
  • Világtérkép bővítés – 9 új körzet kerül a háborús világtérképre, úgyhogy a három frakciónak fel van adva a lecke, hol támad, és hol védekezik. Egyre több terület szerezhető vagy veszíthető el, így még fontosabb lesz a megfelelő háborús stratégia.

Az új évad mindenki számára ingyenes frissítés formájában érkezik november 14-én, azaz jövő hét kedden. A For Honorban továbbra is az a jó, hogy minden extra tartalom ingyenes – ez alól csak a karakterek jelentenek kivételt, de ők is megnyithatók a játék során szerzett virtuális pénzzel. Ami pedig a hálózati problémákat illeti, a Ubisoft ígérete szerint a jövőben dedikált szerverekre áll át a játék, ám ennek időpontjáról egyelőre nincs semmilyen információ.