Forza Horizon 3: Holnap jön a Regalia
dreampage 2017. Jul. 31.

A Final Fantasy XV-ből megismert hatalmas méretű autó augusztus 1-jén a Forza Horizon 3-ba költözik. A Microsoft és a Square-Enix különleges együttműködésének hála Ausztráliában hajthatjuk meg Noctis és barátai híres járgányát.

A Forza sorozattól soha nem álltak messze a különböző keresztpromóciók, gondoljunk csak például a Fast & Furious, a Hot Wheels, vagy éppen a Fallout 4 kiegészítőkre. A mostani akció annyiban különleges, hogy a japán Square-Enix egyik híres járműve kerül a Forza Horizon 3-ba. A Final Fantasy XV főszereplőinek autója, a Regalia lesz elérhető holnaptól.

A csaknem hat és fél méter hosszú, és több, mint két méter széles cirkáló dizájnját a Cadillac Ciel, illetve a Maybach Exelero koncepcióautó ihlette. A Forza Horizon 3-ba kerülő autó 7.4 literes, V12-es motorral szerelt, 536 lóerős szörnyeteg, vagyis a méretei és tömege ellenére elég jó teljesítményt nyújt majd Ausztrália útjain.

Mindenki, aki augusztus 1-ig játszott már vagy a Forza Horizon 3-mal, vagy a Final Fantasy XV-tel, ingyen meg fogja kapni ezt az autót – a letöltőkódokat Xbox Live üzenetben várhatja mindenki holnap estétől. A kiküldött kódokat közvetlenül az üzenetből is be lehet váltani, de aki másképp szeretné, az további segítséget talál a kódok beváltásához ezen az oldalon.

Hamarosan tehát érdekes vezetési élménnyel gazdagodunk, és a jövőben talán a Regaliához köthető online eseményekkel vagy Forzathon kihívásokkal is találkozhatunk.