Forza Horizon 3 launch trailer
dreampage 2016. Sep. 21.

Ez is elérkezett: már csak néhány nap, és megjelenik a Forza Horizon 3. A játékból annak rendje és módja szerint kiadták az utolsó kedvcsinálót – nem meglepő módon egészen látványos lett.

Hamarosan indulnak a gépek Ausztráliába, és mindenki átélheti a forró nyár, a párás dzsungel, a jobbnál jobb zenék és szebbnél szebb autók nyújtotta örömöket – naná, hogy a Forza Horizon 3-ról van szó, ami az idei év legjobb autós játékának tűnik. Minden korábbinál több (350) autó, és minden eddiginél nagyobb, sűrűbb és változatosabb játéktér várja a virtuális pilótákat, megannyi felfedeznivalóval, versenyekkel, extrém látványos eseményekkel, dinamikus napszakkal és időjárással. A játék az Xbox Play Anywhere program része, úgyhogy aki megveszi Xbox One-ra vagy Windows 10-re, az automatikusan megkapja a másik változatot is. Íme az utolsó trailer – irány a kenguruk földje!

A Forza Horizon 3 szeptember 27-én jelenik meg, de aki előrendeli a játék Ultimate kiadását, az már ezen a pénteken, 23-án belekezdhet az autós kalandba. Ja, és ha erre jártok: a Racing Hungary (RHUN) klub már nyitva, és szeretettel már minden magyar versenyzőt!