Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions
dreampage 2019. Jun. 13.

A mai napon érkezik a Forza Horizon 4 második, és egyben utolsó nagyobb kiegészítője, a LEGO Speed Champions, amely műanyagból kirakott világba viszi el a játékosokat. Három új autó és jó néhány kihívás ma estétől.

Sokáig nem lehetett tudni, miről szól majd a Forza Horizon 4 második kiegészítője, de az sejthető volt, hogy – hasonlóan a harmadik részhez – nem szokványos DLC lesz, hanem valami extrém. Tulajdonképpen így is lett, az E3-on rántották le a leplet a LEGO Speed Champions csomagról, amely egy új, teljes egészében LEGO-ból felépített területet, három Speed Champions autót, és új versenyeket, kihívásokat és achievementeket tartalmaz.

„A Forza Horizon 4 LEGO® Sebességbajnokok, a díjnyertes Forza Horizon 4 második nagy kiegészítője bemutatja a fantasztikus LEGO-völgyet, ahol új kalandok és versenyek várnak felfedezésre. Gyűjts LEGO kockákat, húzd fel az építőmester házát, benne lélegzetelállító garázzsal, ahol csodás LEGO Sebességbajnok autókat gyűjthetsz, mint amilyen a McLaren Senna, a Ferrari F40 Competizione és az 1967-es Mini Cooper S Rally. Teljesíts új LEGO kocka kihívásokat, gyűjts titkos bónuszelemeket, és szerezz meg 31 eredményt 500 GS pontért. A Forza Horizon 4 Expansion Pass és az Ultimate Edition is tartalmazza.”

A fejlesztők egyébként nem véletlenül dolgoztak ennyi ideig a kiegészítőn, a legapróbb részletekre is odafigyeltek, például arra, hogy sérülnek és karcolódnak a műanyag elemek az autókon, vagy ütközéskor mely elemek törnek le először. Érdekes lesz megnyitni az új helyszín térképét is, ezt ugyanis egy Playground Games alkalmazott téglánként építette fel. Aki kulisszák mögötti videókra kíváncsi, itt, itt és itt megtalálja őket.

A Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions kiegészítő tehát már tölthető. A játék ma este (valószínűleg 19 óra körül) kap frissítést, utána lehet indulni a LEGO-Völgybe. A csomagot az Expansion Pass és az Ultimate Edition tulajdonosok automatikusan letölthetik, a többiek külön is megvásárolhatják.