Forza Motorsport 6 Fotóverseny
dreampage 2015. Nov. 25.

Az Xbox Blog és a Konzolokszervize.hu versenyt hirdet, melynek keretében a Forza Motorsport 6 játékosok között értékes nyeremények kerülnek kiosztásra. Az első hivatalos Forza Motorsport 6 Fotóverseny célja, hogy elkészítsd a leglátványosabb képet, amivel Xbox Live Gold előfizetést és más értékes jutalmakat kaphatsz.

A játék menete:

  • Játssz a Forza Motorsport 6 játékkal Xbox One-on, és készítsd el a lehető leglátványosabb, legélethűbb fotót a játék „Photo Mode” menüpontjában kint a versenypályán.
  • Az elkészült képet a játék segítségével oszd meg a http://forzamotorsport.net oldalon.*
  • A nevezéshez készített fotót töltsd le a gépedre, majd küldd el a nyeremenyjatek@konzolokszervize.hu email címre. Az email-be írd bele az Xbox Live Gamertag-edet, és linkeld be a ForzaMotorsport.net oldalon elérhető Galériádat is! (http://forzamotorsport.net/en-US/gallery/[gamertag])
  • A beküldött képek egy publikus Facebook albumba kerülnek a Konzolok Szervize oldalán, amikre azután meghatározott ideig lájkokkal szavazni lehet majd.
  • A legjobb 10 kép mindenképp nyer, az első három helyezett azonban komolyabb díjakkal távozhat!

Nyeremények:

Első helyezett: 1 db Xbox One Elite kontroller

Második helyezett: 1 db Xbox One Forza Motorsport 6 kontroller

Harmadik helyezett: 1 db Xbox One Forza Motorsport 6 kontroller

4-10. helyezett: 1 db 12 hónapos Xbox Live Gold előfizetés

Szabályok:

  • A képet bármelyik versenypályán elkészítheted, de garázsban nem.
  • Bármilyen autóról készülhet fotó, festett és alapszínű modellről is, a képen egy vagy több autó is szerepelhet.
  • Nappal, esőben vagy éjszaka egyaránt fotózhatsz.
  • Egy ember csak 1 képpel nevezhet.
  • A képen csak a Forza Motorsport 6 beállításaival lehet változtatni, bármilyen egyéb utómunka (pl. Photoshop) tiltott. Ezért van szükség a ForzaMotorsport.net oldalon szereplő Galériád linkelésére, ott ugyanis megtalálható az eredeti kép.

Segítség a képek elkészítéséhez és megosztásához:

Játék közben (bármelyik módban, ahol erre lehetőség van) állítsd meg a játékot a Menu gombbal, majd válaszd a „Photo Mode” opciót. Itt készíthetsz fotót az aktuális pillanatról, és különböző beállításokkal teheted még látványosabbá a képet.

Az elmentett fotót automatikusan megoszthatod a ForzaMotorsport.net oldalon (Save and Share menüpont).* Miután a kép feltöltődött, azt a http://forzamotorsport.net oldalon a Microsoft fiókoddal bejelentkezve, majd a Community / Gallery menüpontot választva nézheted meg, illetve töltheted le számítógépedre vagy telefonodra. A galéria linkje: http://forzamotorsport.net/en-US/gallery/[gamertag], ahol a [gamertag] az Xbox Live neved. Ezt a böngésződ címsorában is láthatod.

A versenyre nevezés az email elküldésekor lesz érvényes. Csak az első nevezés érvényes.

A beküldött képeiteket 2015. december 6. éjfélig várjuk!

Jó fotózást és sok sikert kívánunk mindenkinek!

*A képek feltöltéséhez aktív Xbox Live Gold előfizetésre van szükség.