Frissül a ReCore
dreampage 2016. Sep. 22.

Még a héten frissítés érkezik a ReCore Xbox One verziójához, ami orvosolni fogja a játék legnagyobb hibáját, a rendkívül hosszú töltési időket – jelentették be tegnap a játék fejlesztői.

Az idei őszi szezon első Xbox exkluzívja, a ReCore nem lett volna rossz játék, de technikai kiforratlanságai jelentősen belezavartak az összképbe. A legnagyobb kritika, amit a játék a legtöbb helyen kapott, a töltési időknek szólt: Xbox One-on félelmetesen sok időt (esetenként több, mint egy percet) képes tölteni a játék, akár két halál között is. Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor ennek most vége: még ezen a héten (tehát jó eséllyel ma vagy holnap) kiadnak a játékhoz egy frissítést, ami kiköszörüli ezt a csorbát.

„Bizonyos területek betöltése így is tovább tarthat, mert ezek nagyobb méretű helyszínek, de reméljük, hogy ez a frissítés jelentősen javít Far Eden utazásának élményén” – szól a fejlesztők közleménye a játék honlapján. Hogy pontosan milyen mértékű javulásra számíthatunk, nem tudni, ez majd a frissítés után derül ki. Az mindenesetre pozitív, hogy a fejlesztők tovább dolgoznak a játék javításain.