Game Pass-ban debütál az Outriders
dreampage 2021. Mar. 15.

Április 1-jén az Xbox Game Pass tagok az elsők között kezdhetnek bele a Square-Enix és a People Can Fly új kalandjába – és ez nem tréfa. Kiderült, hogy az Outriders a megjelenés napjától a Microsoft szolgáltatásában is elérhető lesz.

Igen sikeres lett az Outriders demója, rengetegen próbálták ki ugyanis a People Can Fly (a Gears of War: Judgment és a Bulletstorm alkotói) új lövöldözős játékát. A sci-fi kaland egyedül vagy online kooperatív módban is játszható, és igyekszik egyesíteni az MMO jellegű looter-shooterek legjobb elemeit. Most az is napvilágot látott, hogy az Xbox játékosok járnak vele a legjobban – a játék ugyanis a megjelenés napján, április 1-jén Xbox Game Pass-ba is bekerül.

A konzolos Game Pass, illetve az Ultimate tagsággal rendelkező játékosok rögtön belevethetik magukat az új kalandba (vagy folytathatják onnan, ahol az ingyenes demóban abbahagyták). Lesz mit tenni, mert a távoli jövőben az emberiség utolsó túlélői egy gyilkos bolygón találják magukat. A csak Anomáliaként emlegetett elektromos vihar minden technológiát tönkre tesz, a vadvilágból pedig vérengző szörnyetegeket kreál. Mindennek tetejében pedig az emberi túlélők között is kirobban a háború, főhősünk pedig – miután 30 évet tölt mélyhűtött álomban – különleges képességekre tesz szert. Nincs más hátra, mint összefogni más Outriderekkel, és megmenteni a jövőt.

A kampány végigjátszható egyedül, vagy akár háromfős kooperatív módban, a harcrendszer pedig egyesíti a fedezékes lövöldözést a szupererős képességekkel, melyekkel a saját életerőnket is visszatölthetjük. Az online matchmakinget segíti, hogy a játék teljesen cross-platform, vagyis mindegy, hol játszanak a barátaink, platformtól függetlenül indulhatunk közös kalandokra.

Az Outriders április 1-jén jelenik meg Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, és rögtön az Xbox Game Pass részévé válik, így még nagyobb sikerre számíthat, mint egyébként. Mindenkit vár az Enoch bolygó, jó kalandozást!