Game Pass-ban debütált a Sinner: Sacrifice for Redemption
dreampage 2018. Oct. 18.

A Dark Star és az Another Indie boss-rush jellegű akció-szerepjátéka ma jelent meg Xbox One-ra, és az első pillanattól elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára is. Ismét premier játékkal bővült a népszerű szolgáltatás.

Nem a Microsoft saját exkluzív játékai az egyetlenek, amelyek a megjelenésük napján bekerülnek az egyre több felhasználót elcsábító Xbox Game Pass kínálatába. A havidíjas játékbérlet előfizetői időről időre vadonatúj játékoknak örülhetnek. A legújabb a Dark Star fejlesztésében készült akció-RPG, ami inkább egy kőkemény, kizárólag óriási főellenségeket felsorakoztató „boss-rush” kaland, nyakon öntve egy kis Dark Souls életérzéssel. Ez a Sinner: Sacrifice for Redemption.

A játék során összesen nyolc gigantikus főellenséget kell lecsapni, melyek közül hét a fő bűnöket testesíti meg. Az RPG érdekessége, hogy a harcok előtt a karakter bizonyos statisztikáit kell feláldozni (innen a cím is), vagyis a kaland nem könnyebbé, hanem minden ellenfél legyőzésével csak egyre nehezebbé válik! Ez a balsorsú főhős Adam, aki otthona, Cavanis királyságának megmentéséért küzd. Ehhez azonban teljesítenie kell a próbákat, amik mind további áldozatokat követelnek tőle.

A harcok előtt kiválaszthatjuk, mely statisztikákat szeretnénk gyengíteni (ez persze helytelen kifejezés, nyilván senki nem szeretné gyengíteni a saját karakterét, de itt muszáj). Minden főellenség egyedi támadásokkal és adottságokkal rendelkezik, ezek kiismerése, a jó reflexek, az ügyesség és a türelem a kulcs a legyőzésükhöz. Nem harmatlelkű játékosoknak való kaland.

Az Xbox Game Pass tagok viszont tét nélkül adhatnak neki egy esélyt, hiszen az egyébként 6,600 forintba kerülő játék a megjelenése napjától játszható így is, korlátlanul, úgyhogy senkinek nincs oka kihagyni. Úgyis jön a hosszú hétvége, lehet bőven próbálkozni, szem előtt tartva természetesen, hogy a kontroller képernyőbe való hajítása anyagi kárral fenyeget. Sok sikert a bűnök feloldozásához!