Game Pass: Januári érkezések
dreampage 2019. Jan. 02.

Az ünnepi pihenőidőt magunk mögött hagyva Xbox Game Pass játékokkal indul az újév. A szolgáltatás számos címmel bővül januárban, ezek közül az első darabokat már harmadikán megkapjuk. Lista a kattintás után.

Mi mással is kezdhette volna az évet a Microsoft, mint új Xbox Game Pass bejelentésekkel? A havidíjas játékbérlet valószínűleg az év (és a következő időszak) egyik legfontosabb alappillére lesz az Xbox One tulajdonosok számára. Januárban is új játékok sora kerül be, régebbi címek, népszerű klasszikusok és premier játékok egyaránt. A mai napon kiderült, mikre számíthatnak a tagok.

December végén volt már egy kisebb bővülés, mindkét Life is Strange játék bekerült Game Pass-ba (huszadikán és huszonhetedikén), őket követi a második rész első epizódja, méghozzá holnap. Január 3-tól kezdődően aztán több más cím is érkezik, íme, a teljes lista:

Január 3:

  • ARK: Survival Evolved
  • Farming Simulator 17
  • Life is Strange 2: Episode 1

Január 7:

  • Absolver: Downfall (premier)

Január 10:

  • Aftercharge (premier)
  • Just Cause 3

A fenti listából is látszik, hogy rögtön két indie játék is Game Pass-ban debütál, az Xbox One-on régóta késő Absolver és az Aftercharge is. Ez egyébként valószínűleg nem a teljes januári lista, könnyen lehet, hogy a hónap második felében további címekre is lehet számítani. Az Xbox Game Pass-ról minden további információ, feliratkozás és a teljes játékkínálat megtalálható a https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass oldalon.