Gamescom Mozi 2016
dreampage 2016. Aug. 22.

Múlt héten lezajlott az idei Gamescom Kölnben, ahonnan számtalan új videót kaptunk. Néhány még pótlásra vár itt az Xbox Blogon, úgyhogy ideje összefoglalni a legfontosabb és leglátványosabb új videókat.

Battlefield 1 – Iszonyú látványos új trailerrel jelentkezett az EA, a Battlefield 1 a show egyik legjobban kinéző játéka volt. Elsőként az Xbox One tulajdonosok játszhatnak majd az I. Világháborús FPS-sel, az EA Access előfizetők ugyanis már október 17-én belekezdhetnek.

Call of Duty: Infinite Warfare – Új bemutatót kapott a következő CoD zombi módja is, ami a Zombies in Spaceland címet kapta. Finoman szólva is egy jó értelemben vett őrültséget kapunk, ’80-as évekbeli diszkó hangulattal, na és David Hasselhoffal.

For Honor – Kétperces ízelítőt kapott a Ubisoft háborús játéka, amelyben lovagok, vikingek és szamurájok csapnak össze saját népükért és országukért.

Ghost Recon: Wildlands – Márciusban kapjuk meg a következő Ghost Recon játékot, amely első ízben lesz nyílt világú. Az új videó a karakterek és a fegyverek testreszabhatóságára fókuszál.

Gwent: The Witcher Card Game – Különálló játékot kap a Witcher 3 népszerű, kártyás minijátéka. A bétára jelentkezni itt lehet, az új videó rövid, de hangulatos.

Metal Gear Survive – Milyen lesz a Metal Gear sorozat Hideo Kojima nélkül? Az első választ erre a kérdésre a frissen bejelentett MGS szolgáltatja. Túlélő akciójáték egy alternatív univerzumban.

ReCore – Joule Adams poszt-apokaliptikus kalandjával indul az őszi Xbox exkluzív szezon. A ReCore legalább annyira ügyességi és platformer játék, mint lövöldözős, a Mega-Man és a Metroid Prime fejlesztői nem hazudtolják meg önmagukat.

És nektek melyik volt a kedvenc videó vagy játék az idei Gamescomon?