Gears of War 4 ingyenes hétvége
dreampage 2019. Jan. 31.

A következő néhány napban az Xbox Live Gold előfizetők ingyen letölthetik, és korlátlanul játszhatják a Gears of War 4-et, az új trilógia első fejezetét. Csütörtök estétől szabad a vásár JD Fenix, Kait és Del új kalandjában.

Újra ingyenes hétvégének örülhetnek az Xbox Live Gold tagok, ezúttal az egyik legnagyobb Xbox exkluzív játék, a Gears of War 4 kerül sorra. Az akció keretében a teljes játék, tehát a kampány és a számtalan multiplayer mód is korlátlanul játszható. Ha eddig kimaradt volna, akkor most végigjátszható az új Gears trilógia első része, illetve kipróbálható a rengeteg térképpel és játékmóddal kibővített online multiplayer, plusz a Horda mód is. Ha gyorstalpaló kell arról, milyen is lett a játék, teszt itt olvasható.


A Gears of War 4 ingyenes időtartama, magyar idő szerint:

  • 2019. január 31. (csütörtök) 19:00 – 2019. február 4. (hétfő) 8:59

Megjelenése óta a The Coalition játéka rengeteg ingyenes frissítést kapott, így nem csak új multiplayer pályák kerültek bele, de Xbox One X támogatás is érkezett, az egész játékot 4K-ban, HDR-rel, illetve a kampányt is 60 fps-ben lehet játszani. Ez jó alkalom lehet arra, hogy így is megnézzük, mit tud a 2016-os produkció. Sőt, aki véglegesen is megvenné, most 75% kedvezménnyel megteheti.

A Gears of War 4 az ingyenes időszak kezdetétől letölthető Xbox One konzolra, a Store-ban az adatlapján az Install gombra kattintva, vagy az alábbi linkről. Jó játékot mindenkinek!