Gears of War 4 launch trailer
dreampage 2016. Sep. 19.

Bár a megjelenésre még kicsit várnunk kell, a Microsoft máris kiadta a Gears of War 4 utolsó trailerét. JD Fenix, Kait és Del akcióban, ezzel egy új trilógia kezdődik a sorozat történetében.

25 évvel a Sáskákkal folytatott háború után úgy tűnik, végre béke van a Sera bolygón. De csak úgy tűnik… emberek tűnnek el, ismeretlen, gyilkos fenevadak jelennek meg a városokban, az új konfliktus közepébe pedig Marcus Fenix fia, JD kerül, aki barátaival együtt indul neki, hogy (újra) megmentse a világot. Persze ehhez még az öreg Fenix-nek is lesz egy-két szava…

A Gears of War 4 kampánya visszatér az első rész sötét, kissé horrorisztikusabb hangulatához, természetesen kooperatív módban is végigjátszható, a multiplayer mellett pedig ismét lesz Horda mód. A Horda 3.0-ban különböző képességű karakterekkel, valódi csapatmunkával vehetjük fel a harcot a Swarm tömegei ellen.

Íme a játék utolsó trailere.

A Gears of War 4 október 11-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re. Xbox Play Anywhere játék lesz 4K és HDR támogatással, ha megveszed az egyiket, automatikusan megkapod a másik verziót is. Az előrendelők számos ajándékot kapnak mellé, az Ultimate Edition megrendelői pedig már október 7-én elkezdhetnek vele játszani. Sok szerencsét a harcmezőn!