Ghost Recon Breakpoint ingyenes hétvége
dreampage 2020. Jul. 16.

Nagyszabású frissítésen esett át a Ubisoft nyílt világú akciójátéka, a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, amibe végre bekerültek a gépi csapattársak. Az új funkciót most mindenki kipróbálhatja az ingyenes hétvége keretében.

Bár az indulása távolról sem sikerült tökéletesen, a Ubisoft népszerű sorozatának legújabb epizódja idővel több komoly frissítést is kapott. A Ghost Recon Breakpoint ezen a héten kapta meg fennállása egyik legnagyobb változtatását – az egyjátékos kampányba bekerültek a gépi társak, így többé nem egyedül kell kommandóznunk Auroa szigetén. A virtuális segítőket bármikor aktiválhatjuk, és az ő karaktereik ugyanolyan módon testre szabhatók, mint saját főhősünk. A harctéren parancsokat is oszthatunk nekik, és visszatért a Ghost Recon egyik legjobb mechanikája, a Sync Shot is az egyjátékos kampányba. Ezen kívül számtalan játékmeneti fejlesztés, kibővített áruház és persze rengeteg hibajavítás igyekszik magasabb szintre emelni az élményt.

Aki a Ghost Recon Breakpoint legújabb frissítésének minden részletére kíváncsi, az a Ubisoft fórumán megtalálja a teljes változáslistát.

Hogy minél többen kipróbálhassák az új funkciókat, a Ubisoft ingyenes hétvégét tart. A játék Xbox Live Gold (vagy Xbox Game Pass Ultimate) tagsággal ingyen letölthető Xbox One-ra, és egész hétvégén, vagyis július 16-tól 19-ig korlátlanul játszható. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a mentés és minden megszerzett achievement megmarad, ha valaki véglegesen is megvásárolja a játékot. Ezt egyébként érdemes is megfontolni: a Breakpoint az ingyenes hétvége időszaka alatt 70%-kal olcsóbb, míg a Gold és Ultimate kiadásokat 65% kedvezménnyel lehet beszerezni (link a cikk alján).

Itt az idő tehát, hogy aki még nem tette, most kipróbálja a Szellemcsapat legújabb kalandját, annak legjobb és legtartalmasabb formájában. Gépi csapattársakkal, tovább finomított játékmenettel és rengeteg hibajavítással a tarsolyában mindenképp érdemes lehet belekóstolni a kampányba. A játék letölthető az alábbi oldalról, vagy Xbox One konzolon rákeresve a Store-ban.