Ghost Recon: Wildlands ingyenes hétvége
dreampage 2017. Oct. 12.

Négy napja lesz az Xbox Live Gold tagoknak arra, hogy hidegre tegyék a Santa Blanca drogkartell minél jelentősebb részét. Újra ingyenes hétvége kezdődött, ezúttal a Ghost Recon: Wildlands van terítéken.

A francia Ubisoft fáradhatatlan gyártója a nyílt világú akciójátékoknak. Idén erről már több ízben meggyőződhettünk, a kiadó egyik legnagyobb játéka a Ghost Recon: Wildlands, amely Dél-Amerikában veti be a szellem osztagot, hogy végezzenek egy véres drogkartell, és az őket segítő korrupt hadsereg vezetőivel. Akinek a játék eddig kimaradt, de rendelkezik Xbox Live Gold tagsággal, annak jó hír, hogy ezekben a napokban ingyen letölthető, és korlátlanul játszható a program.

Az ingyenes időszak magyar idő szerint:

2017. október 12. (csütörtök) 9:00 – 2017. október 16. (hétfő) 8:59

Vagyis mostantól egészen a hétfő reggeli órákig korlátlanul játszható a teljes játék: az egyjátékos kampány, a kooperatív mód, és az új Ghost War 4v4 multiplayer is. Ez utóbbi egy teljesen új mód, amiben 12 osztály közül választhatunk, saját fegyverekkel, perkekkel és képességekkel. A harctér folyamatosan bővülni fog a jövőben is, új pályákkal, kasztokkal és játékmódokkal.

Természetesen, ahogy mindig, úgy most is megmarad minden, amit az ingyenes időszak alatt elérünk: előrehaladás, játékmentés, achievementek. Aki pedig úgy dönt, véglegesen is megvenné a játékot, az ugyanebben az időszakban fél áron megteheti (Goldosoknak az akció október 23-ig tart).

Irány Bolívia, jó játékot hozzá mindenkinek!