Ghost Recon Wildlands ingyenes hétvége
dreampage 2018. Sep. 21.

A Ubisoft nyílt világú akciójátéka hétfő estig ingyen játszható Xbox Live Golddal, és kipróbálható benne minden újdonság – ismét Ghost Recon Wildlands ingyenes hétvége van. Kommandósok és dzsungelharcosok, erre tessék.

Megjelenése óta rengeteget fejlődött és bővült a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Az óriási méretű kampány mellett megjelent a Ghost War PvP mód, annak számtalan bővítése, speciális küldetések vendégszereplőkkel, gyönyörű Xbox One X támogatás, és sok más, mindez ingyenesen. Aki még nem kóstolt bele a Santa Blanca drogkartell elleni vadászatba, az most újra lehetőséget kap rá: ingyenes hétvége van, aminek keretében Xbox Live Gold tagsággal letölthető a teljes játék, és korlátlanul játszható az időszak végéig.


A Ghost Recon Wildlands ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. szeptember 20. (csütörtök) 9:01 – 2018. szeptember 24. (hétfő) 19:00

Hétfő estig tehát korlátlanul játszható a dzsungelkaland, és ahogy az lenni szokott, minden előrehaladás és achievement megmarad. Végleges vásárlás esetén onnan lehet majd folytatni a játékot, ahol abbamaradt.

Az ingyenes hétvége időzítése egyébként nem véletlen: nemrég kezdődött a játék második évadja, ami további új tartalmakat kínál az előttünk álló hónapokban. A Wildlands most kedvezményesen is kapható. Az alapjáték 60%-kal, a „Year 2” kiadások pedig 30%-kal olcsóbbak jelenleg.

Addig is irány Bolívia, egyedül vagy barátokkal, és tessék szétszedni azokat a drogkereskedőket. Jó játékot mindenkinek az ingyenes hétvégére!