Ghost Recon Wildlands ingyenes napok
dreampage 2018. Apr. 10.

Megkezdődik a második évad a Tom Clancy’s Ghot Recon Wildlands világában, ezzel együtt pedig ingyen is kipróbálható lesz a játék. Visszatér Sam Fisher is, egy egészen különleges akció erejéig.

Ma, vagyis április 10-én kezdődik a második évad – a Ubisoft az előttünk álló évben is folyamatosan bővíti majd a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands játékot. A nyílt világú akciójátékba új küldetések, fegyverek, öltözékek kerülnek, összesen négy komolyabb kiegészítőre számíthatunk a szezon során. Hogy egy kicsit felrázza az érdeklődést, a kiadó ingyenes hétvégét tart, aminek keretében minden Xbox Live Gold tag ingyen letöltheti, és korlátlanul játszhatja a játék minden részét, a kampánytól a speciális küldetéseken át a PvP módokig. Minden megnyitott achievement megmarad, ahogy a játékmentés is, így ha később (vagy még az akció ideje alatt) megveszi valaki a játékot, onnan folytathat mindent, ahol abbahagyta.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ingyenes napok időpontja, magyar idő szerint:

  • 2018. április 12. (csütörtök) 9:00 – 2018. április 16. (hétfő) 8:59

Ezzel viszont még nincs vége az újdonságoknak. Szintén a mai napon, a második évad kezdetével egy új speciális küldetés kerül a játékba, amelynek főszereplője nem más, mint Sam Fisher, vagyis a Splinter Cell sorozat főhőse, akinek szinkronhangja ismét Michael Ironside. Fisher Bolíviába érkezik, ahol egy szivárogtató a CIA titkait akarja eladni a Santa Blanca kartellnek. A lopakodás mestere felölti rejtőzködő gúnyáját, és a Szellem Csapat segítségével elvarrja ezt a kínos szálat. Az ingyenes napokon ez a küldetés is kipróbálható lesz.

A fenti időszakban egyébként a Ghost Recon Wildlands jóval olcsóbban lesz kapható, mint egyébként. A Standard és a Deluxe kiadások 60%-kal, a Gold Edition pedig 67% kedvezménnyel lesz leárazva digitálisan (link alább), de külön a Szezonbérletet is fél áron lehet majd megvenni.