Halo Champioship Series London 2017
dreampage 2017. Sep. 13.

Ezen a hétvégén rendezik a HCS európai döntőit Londonban. A kontinens 32 legjobb csapata küzd meg, a legjobbak kijutnak a világbajnoki döntőre. A meccsek élőben nézhetők.

Továbbra is tart az egész éven, és az egész bolygón átívelő HCS (Halo Championship Series) bajnoki sorozat, amiben a Halo 5: Guardians legjobb csapatai vesznek részt, nem kevés pénz és dicsőség reményében. Az európai döntő ezen a hétvégén lesz Londonban, az új GFinity Arenában, ahol már az összes helyszíni jegy elfogyott. Aggodalomra nincs ok, ugyanis élőben közvetítik az összes meccset.

A mostani bajnokság összdíjazása 25,000 dollár, a győztes csapat 10,000 dollárral (két és fél millió forint) lesz gazdagabb. A top három csapat automatikusan kijut az Egyesült Államokba, ahol Denverben tartják majd a 2017-es Halo Világbajnokság döntőit.

Hol nézhető a HCS London 2017?

(Az események Xbox One-on is követhetők a Mixer és Twitch appokkal.)

Mikor lesznek a meccsek?

A HCS London három napon keresztül, péntektől vasárnapig tart. A műsor minden nap helyi idő szerint délben, magyar idő szerint 13:00 órakor kezdődik. A nagydöntők vasárnap 13:30-tól láthatók a fent belinkelt csatornákon.

A résztvevő csapatok összeállításáról, illetve hogy ki kit tart esélyesnek, a Halo oldalán lehet többet olvasni. A meccseket profi kommentátorok közvetítik, úgyhogy egész hétvégén jó adag minőségi esport akcióra van kilátás.