Halo Infiinte – Waze együttműködés
dreampage 2021. Aug. 03.

Lassan, de biztosan közeledik a Halo Infinite megjelenése, úgyhogy itt az ideje stílusosan közlekedni. A Waze applikációban világszerte elérhetővé váltak Halo témájú tartalmak, az alkalmazás felhasználói ikonikus járművekben utazhatnak.

Amikor az ember siet, hogy megmentse a galaxist, akkor a legrosszabb, ha dugóba kerül. Míg a Halo sorozat ikonikus Warthog terepjárója képes áttörni az úttorlaszokon, a Banished (a Halo Infinite ellenséges frakciója) Ghost járműve pedig antigravitációs képességeivel képes toronyiránt haladni, addig most mi is kipróbálhatjuk, milyen ezeket vezetni – legalábbis virtuálisan, köszönhetően egy új, globális együttműködésnek a Halo Infinite és a Waze navigációs alkalmazás között. A mai naptól kezdve a Waze appot használó sofőrök világszerte elérhetnek egy új Waze élményt, ami lehetővé teszi, hogy vezessék ezeket a járműveket, oldalukon a Halo sorozat szereplőivel.

A Halo téma kiválasztásával a Waze sofőrök oldalt választhatnak: UNSC vagy Banished. Aki az emberiség és a UNSC oldalára áll, annak az autoját egy Warthog jeleníti meg a térképen, a navigációt pedig maga Master Chief biztosítja, őt a „Mood” kiválasztásával a Waze profilunkba is betehetjük. A lázadó típusú sofőrök a Banished-et választva egy Ghost-ként jelennek meg a térképen, a navigációt pedig Escharum, a Banished hadúr végzi, őt is megjeleníthetjük a profilunkon, hogy mindenki más lássa, melyik oldalon állunk.

Ez az eddigi első, játék témájú élmény a Waze alkalmazásban, így az utazás mindenképp egyedi Halo hangulatot kap majd. Nyisd meg a Waze appot, koppints a „My Waze” lapra, és válaszd ki a Halo jelvényt az aktiváláshoz. A tartalom világszerte elérhető angol, spanyol, francia és portugál nyelven, és korlátozott ideig lesz elérhető az alkalmazásban.

A Waze elérhető Android és iOS rendszerű mobil eszközökre. A Halo Infinite az idei év végén jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokra.