Halo Világbajnokság 2018 Döntő
dreampage 2018. Apr. 13.

Végéhez érkezik a 2018-as Halo Világbajnokság. A döntő mérkőzéseket élőben lehet nézni a nagyobb stream csatornákon. A legjobb Halo 5: Guardians csapatok számára a tét egymillió dollár.

Ezen a hétvégén rendezik a 2018-as Halo 5: Guardians Világbajnokság döntőjét Seattle-ben, a Century Link Field Rendezvényközpontban. A Halo esport világának ez a legnagyobb eseménye, itt gyűlnek össze a világ legjobb csapatai, idén pedig az anyagi tét is mindennél nagyobb: a verseny összdíjazása kerek 1,000,000 amerikai dollár.

Ráadásul nemcsak csapatok, hanem ezúttal független játékosok is próbára tehetik magukat, a hétvége során ugyanis 10,000 dollár összdíjazású FFA (Free For All) bajnokság is lesz, ahol mindenki csak magáért küzd. A hétvége minden napján, pénteken, szombaton és vasárnap is élőben lehet figyelni az eseményeket.

Halo Világbajnokság 2018 élő közvetítések:

  • Péntek (április 13.) – 21:00 órától reggel 7:00 óráig
  • Szombat (április 14.) – 19:00 órától reggel 7:00 óráig
  • Vasárnap (április 15.) – 20:00 órától reggel 5:00 óráig

Nekünk, magyaroknak tehát nem a legjobb időpontban vannak a versenyek, de akit nem riaszt vissza az éjszakai időpont (vagy egyszerűen csak nem tud aludni), az folyamatos Halo 5 akciót nézhet élőben, profi kommentárral.

Hol lehet nézni a közvetítést?

Elsődleges közvetítések:

Másodlagos közvetítések:

A Halo Világbajnokságról további részletek olvashatók a hivatalos honlapon. További extraként a Microsoft ingyenes napokat is tart: Xbox Live Gold előfizetéssel ingyen letölthető a Halo 5, és korlátlanul játszható egész hétvégén. Mindenkinek jó szurkolást és jó játékot!