Halo Wars 2: Atriox trailer
dreampage 2016. Dec. 02.

Ma hajnalban debütált a Halo Wars 2 legújabb videója, amelyben a kampány főgonosza, Atriox történetéről hallhatunk és láthatunk részleteket. A harctér első szabálya: ismerd meg az ellenséget.

A lenyűgözően látványos CG videóban Isabel, a Halo Wars 2 egyik új szereplője mesél Atriox-ról. A könyörtelen Brute hadvezér igazi legendává lett a Covenant soraiban, ám amikor hírneve már túl nagyra nőtt, az Elite-ek úgy döntöttek, megszabadulnak tőle. Csakhogy ez nem sikerült – Atriox megtagadta a hamis isteneket, ez pedig sokakat felkelésre buzdított. Így alakult ki az új haderő, a kiátkozottak csapat, akik ellen harcolnunk kell a Halo Wars 2-ben.

A Halo Wars 2 Ultimate Edition vásárlói a játék mellé megkapják az első rész grafikailag felhúzott, Xbox One-ra optimalizált remaster változatát is – erről is kaptunk most egy kedvcsináló videót.

Sajnos még várnunk kell a Halo Wars 2 megjelenésére, a játék jövő február 21-én jön Xbox One-ra és Windows 10-re, Xbox Play Anywhere támogatással: elég megvenni egyszer, és megkapjuk mindkét platformra. Viszont aki előrendeli az Ultimate Edition-t, az már december 20-tól játszhat az első rész remasterével. Ehhez Xbox Live üzenetben kap majd kódot mindenki, aki így tesz. Előrendelni az alábbi linken lehet.