Halo Wars 2 Blitz béta hamarosan
dreampage 2017. Jan. 11.

A Microsoft friss bejelentése szerint hamarosan mindenki belekóstolhat a Halo Wars 2 vadonatúj multiplayer játékmódjába. A Blitz béta jövő héten érkezik, egy rövid kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

A Halo Wars 2 egyik legérdekesebb újdonsága lesz a Blitz multiplayer mód, aminek bétáját nemsokára mind kipróbálhatjuk Xbox One-on és Windows 10-en egyaránt, tíz napon keresztül. A Blitz egy gyors, kártyákra épülő mód, ahol nem a hagyományos módon építjük fel a hadsereget, hanem kártyák „bedobásával”. Minél erősebb paklival rendelkezünk, annál komolyabb erőt tudunk egyre gyorsabban a harctérre küldeni. Így aztán percek alatt óriási háború alakul ki a játéktéren, ami az RTS műfajtól idegenkedőket győzheti meg arról, hogy van még új a Nap alatt.

A Blitz béta január 20-tól január 30-ig lesz elérhető, ingyenes lesz, és az Xbox One, valamint a Windows 10 tulajok is letölthetik és játszhatnak vele. A bétában a „Proving Grounds” pálya szerepel majd, és választhatunk 1v1, 2v2 és 3v3 módok közül is (a teljes játékban a gép ellen is vonulhatunk). Az összes hadvezér és kártya, ami a teljes játékban szerepel, a bétában is kipróbálható lesz, emellett pedig napi és heti kihívásokra is számíthatunk – a fejlesztők tényleg mindent ki akarnak próbálni.

Bár az előrehaladást nem lehet átvinni a végleges játékba, mindenki, aki részt vesz a bétában, ajándékot kap: két exkluzív kártyapaklit korlátlan használatra. Egyet a béta elindításáért, egyet az első meccs lejátszásáért.

A Halo Wars 2 február 21-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re. Mindkét platformra elérhető lesz dobozos és digitális formában is.

FRISS: A béta már elérhető, letölthető az alábbi linken.