Halo Wars 2: Érkezik Kinsano
dreampage 2017. Mar. 17.

Jövő héten új vezér kerül a Halo Wars 2-be, aki szó szerint a tüzes poklot fogja elszabadítani a multiplayer csatamezőkön. Az első DLC főszereplője Kinsano, aki a UNSC csapatot erősíti.

Vadonatúj karakter mutatkozik be a Halo univerzumban. A Halo Wars 2 első kiegészítője egy új sereget vonultat fel, élén pedig egy új vezér: Morgan Kinsano. A hölgy korábban Hellbringer egységeknél szolgál, éppen ezért mindene a tűz, és a játékstílusa, valamint a használható egységei is ezt tükrözik. A vezér azoknak kedvez majd, akik szeretnek a tűzzel játszani: Hellbringer csapatok mellett lángszórós Warthog és lángszórós Cyclops is megjelenik a repertoárban, az új frakció fő erejét a csapatban szórt lángok jelentik. Ez elsősorban a támadó jellegű játékot ösztönzi: gyors terület foglalások, hatalmas sebzés. Az új szereplőről kaptunk egy videó naplót is.

A DLC valamikor a jövő hét elején (vélhetően kedden este) érkezik, mellé pedig jókora frissítést is kap a játék, Xbox One-on és Windows 10-en is. Ebben hibajavítások mellett játékmeneti csiszolások is lesznek. Változik például a kitermelhető erőforrások görbéje, illetve néhány Leader Power és egység ereje, sebessége és előállítási költsége. Ezek mellett pedig néhány kisebb grafikai és hanghiba is javításra kerül. A részletes lista elolvasható a játék honlapján.

Azok számára, akik már rendelkeznek Szezonbérlettel, a DLC automatikusan bekerül a játékba, különálló elérhetőségéről és áráról viszont még nincs információ.