Halo Wars 2: Johnson őrmester visszatért
dreampage 2017. May. 24.

Újabb vezérrel bővült a Halo Wars 2, ezúttal egy meglepetés karakter tért vissza a halálból a multiplayer kedvéért. A játék ezen felül más újdonságokkal is bővült, például HDR támogatással.

Megérkezett a következő DLC a Halo Wars 2-höz. Az új vezért már ismerhetjük korábbról: ő Sergeant Johnson, mindenki kedvenc, szivarozó, éles nyelvű őrmestere, aki most saját hadsereggel lép a multiplayer csatamezőkre (a sztoriban értelemszerűen már nem kaphat szerepet).

Az új vezető inkább a védekezést részesíti előnyben. Az új egységek közül több is ezt szolgálja, a különleges képességek között pedig ott van az EMP lövés és a Mech Overcharge, ami a katonai robotokat ruházza fel extra erővel. Maga Johnson egyébként a Green Machine nevű speciális páncélzatban osztja az áldást. További új egységek a Halo játékokból már ismert Mantis, Veteran Mantis és a Colossus, ami gyakorlatilag egy hatalmas robot, és a Scorpion tank szerepét tölti be.

A fentieken kívül a Halo Wars 2 bővült még néhány érdekességgel, illetve számos további csiszolást és hibajavítást is kapott a legutóbbi frissítéssel. Ezek közül a legfontosabbak a HDR támogatás az Xbox One verzióban, illetve két új Blitz pálya variáció. Aki a teljes változáslistára kíváncsi, elolvashatja a Halo hivatalos honlapján. Az új DLC külön is megvehető, de aki rendelkezik a Szezonbérlettel, az természetesen automatikusan megkapja.