Halo Wars 2 live
dreampage 2017. Feb. 16.

Éjszakai baglyok, figyelem: a Halo Wars 2 megjelenése alkalmából a 343 Industries élő műsort tart a késői órákban. Sok új információ, gameplay, interjúk és nyereményjáték a játék indulásának előestéjén.

Február 21-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re a Halo Wars 2, de az Ultimate Edition előrendelői már holnap, 17-én elkezdhetik a játékot. Egy Halo játék megjelenése mindig nagy esemény, ezért a 343 Industries élő műsorral ünnepli az alkalmat. A több órás élő adásban a következőkre számíthatunk: különféle ünnepi események, exkluzív interjúk a fejlesztőkkel, új információk a játékkal kapcsolatban, sok-sok gameplay (többek között profi játékosokkal), a nézők számára pedig nyereményjáték: kódok lesznek kiírva kártyacsomagokhoz és talán a teljes játékhoz is.

Nekünk, magyaroknak viszont elég későig fent kell maradnunk, ha mindezt nézni akarjuk. Az adás időpontja itteni idő szerint: 2017. február 17. (péntek) 1:00 óra.

Az adás megnézhető felvételről alább. Aki élőben akarta nézni, megtehette Xbox One-on, a Live Events Player alkalmazásban, vagy a Twitch, Beam, Facebook Live és YouTube megfelelő csatornáin.

Itt az idő tehát, a Halo Wars 2 megnyitja a csatamezőket. Az élő műsorhoz, és természetesen a játékhoz előre is nagyon jó szórakozást kívánok.