Halo Wars Definitive Edition videó bemutató
dreampage 2017. Jan. 03.

Azok, akik előrendelik a Halo Wars 2 Ultimate Edition névre keresztelt kiadását, már játszhatnak az első rész felújított, Xbox One-ra és Windows 10-re optimalizált változatával. A Gamer365 közösség egyik tagja videóban mesél a régi-új RTS-ről.

A Halo Wars 2 majd csak februárban jelenik meg, mint az év első nagyszabású Xbox exkluzívja, de a legtartalmasabb kiadását előrendelők már december 20. óta melegíthetnek az új stratégiai játékra, mégpedig az első rész grafikailag feljavított verziójával. Ugyancsak ez az első eset, hogy a Halo Wars PC-re is elérhető, köszönhetően az Xbox Play Anywhere programnak. Badfear, a Gamer365 magazin egyik tagja videót készített, amelyben mesél tapasztalatairól, és mozgásban is megnézhetjük a felújított játék Windows 10 változatát.

Az előrendelői ajánlat egyébként továbbra is áll: aki megrendeli a Halo Wars 2 Ultimate Edition-t, kódot kap az első részhez, amit Xbox One-on és Windows 10-en is játszhat. A második epizód február 17-én jelenik meg, az egyjátékos és kooperatív kampány mellett egymás elleni módokat, és a vadonatúj Blitz játékmódot is tartalmazza majd. Előrendelni az alábbi oldalról lehet.