Hamarosan érkezik a Mixer Loot
dreampage 2019. Apr. 26.

A Microsoft streaming platformja nemsokára új funkcióval bővül. A Mixer Loot funkció élő közvetítések megtekintése után ad játékbeli extrákat.

Az egyre népszerűbb Mixer platform a jövő héten új funkciót kap, amivel még többen, még könnyebben juthatnak játékbeli tárgyakhoz és kiegészítőkhöz, egyszerűen azzal, hogy élő közvetítéseket néznek. A Mixer csapat bejelentése szerint az új funkció ugyanazt a mesterséges intelligenciát használja majd, amit a HypeZone csatornák (amik önműködően kapcsolnak oda az adott játékok legfontosabb pillanataihoz). Az új funkció hasonlóan működik majd, mint az eddigi MixPot ajándékok, de nem egy-egy nagyobb eseményhez, hanem bizonyos játékokhoz lesz kötve.

Az első játék, ami támogatja a Mixer Loot funkciót, a Sea of Thieves. Április 30-án érkezik hozzá ugyanis a nagyszabású Évfordulós Frissítés, ezzel egy időben pedig a Mixer Loot is elindul. Aki élőben megnéz 30 Arena meccset, az automatikusan megkapja az egyébként igen ritka Obsidian Six csomagot, tele ritka felszerelésekkel. Az előrehaladás a csatornák melletti Loot ikonra bökve látható, és aki eléri a célt, automatikusan letöltőkódot kap a csomaghoz. A későbbiekben természetesen egyre több játék támogatja majd ezt, így érdemes lesz Mixeren közvetíteni és nézni is ezeket a promóciós időszakokban.

Az első Mixer Loot cél:

  • Nézz végig 30 Sea of Thieves Arena meccset április 30 és május 5 között.

Akit további részletek is érdekelnek a Mixer Loottal kapcsolatban, az megtalálja azokat a Mixer blogon, illetve a tudásbázisban, bár sok magyarázat nem kell hozzá. Nincs szükség semmilyen extra előfizetésre vagy tagságra, elég, ha a Microsoft fiókunkkal be vagyunk jelentkezve a Mixer oldalán (ez Xbox One konzolon automatikus).