Hand of the Gods bejelentés
dreampage 2017. Aug. 11.

Hamarosan újabb kártyajátékkal bővül az Xbox One kínálata, miután a Hi-Rez Studios bejelentette, hogy konzolra költözteti a Smite világában játszódó stratégiai játékát. Az alfa tesztre már lehet jelentkezni, hamarosan minket is elér az Istenek Keze.

A Smite a mai napig az egyik legnépszerűbb free-to-play játék Xbox One-on, ami az évek során rengeteg tartalommal, szezonális eseményekkel és más meglepetésekkel kényeztette a játékosokat. Nem csoda, hogy a Hi-Rez Studios isteni univerzuma tovább bővül. A cég bejelentette, hogy hamarosan Xbox One-ra érkezik a Hand of the Gods: Smite Tactics, egy stratégiai játék, ami ötvözi a gyűjtögetős kártyajátékok és a körökre osztott kalandok világát, mindezt a jól ismert dizájnnal és szereplőkkel együtt. Mindenható istenek, brutális varázslatok és vad bestiák az asztalon.

Kártyapaklinkat a hat mitológiai világ egyike köré építhetjük fel. Minden ilyen panteonnak saját vezére van. Az akció akkor válik látványossá, amikor egy kártyát az asztalra rakunk, ilyenkor a kártya figurája „életre kel”, és valódi harcot folytat az ellenfelekkel. A játéktér sakktáblaszerűen van felosztva, így nemcsak a kártyák minősége és értéke, hanem az egységes manőverezése és elhelyezése is lényeges.

A játék Unreal Engine 4-et használ, úgyhogy a fejlesztők azt ígérik, ez lesz „minden idők leglátványosabb kártyajátéka”. A karaktereket, az animációkat és az effekteket például a Smite-nál nagyobb részletességgel dolgozták ki.

Hamarosan indul a Hand of the Gods alfája is, amire már lehet jelentkezni. Ha érdekel, kattints az alábbi linkre, ahol csak email címet kell megadni, és később várható válaszban a letöltőkód.

http://www.handofthegods.com/xbox/

Mindenkinek előre is jó játékot az Istenek Kezéhez!