Hitman: Teljes kiadás és One X támogatás
dreampage 2017. Oct. 25.

Hamarosan – épp az Xbox One X megjelenésével egy időben – komplett kiadást kap az utóbbi évek egyik legjobb Hitman játéka. Az új funkciók mellett jelentősen felhúzott grafikára is számíthatnak a majdani X tulajdonosok.

November elején Game of the Year Edition-t kap a Hitman, a sorozat egyik (ha nem a) legjobb darabja. Az új kiadás nem egyszerű gyűjtemény lesz, hiszen több újdonságot és fejlesztést is tartalmaz. A fejlesztők azt is bejelentették, hogy ezzel egyszerre Xbox One X patchet is kap a program (a normál verzió is), így aki a legkisebb és legerősebb Xbox-ra vált, jelentősen felhúzott látvány mellett bérgyilkolhat a továbbiakban.

A játék legnagyobb újdonsága a Patient Zero nevű új kampány, amely négy küldetésből áll az eredeti játék átdolgozott helyszínein. A 47-es ügynöknek egy vírus terjedését kell megakadályoznia, miután kiderül, hogy az, ami rutinmunkának indult, valójában cseppet sem az. Az IO Interactive szerint az új missziók tele lesznek új lehetőségekkel, karakterekkel és játékmechanikákkal. Ezen kívül bekerülnek új fegyverek és öltözékek is a csomagba.

A Game of the Year kiadás mellett komolyabb ráncfelvarrást is kap a játék, ami a következőkből áll:

  • Áttervezett kezelőfelület új színekkel és vizuális stílussal.
  • Új „Contracts” mód lehetőségek: Könnyebb lesz új kihívásokat találni, létrehozáskor pedig többféle feltételt is meg lehet szabni.
  • „Elusive Target” emlékek: Aki részt vett az időszakos célpontok kiiktatásában, az kap róluk egy-egy medált.
  • Xbox One X támogatás: Részletesebb grafika, és kétféle mód: magasabb képfrissítés vagy natív 4K felbontás.
  • Fejlesztett fényhatások: Új bevilágítás, jobb HDR támogatás, és megújult, élettelibb égboltok.

Az új játékosoknak az is jó hír, hogy a fejlesztők újraaktiválják az „Elusive Target” módot, vagyis az időszakos célpontokra ismét rá lehet repülni. A Hitman: Game of the Year Edition november 7-én jelenik meg Xbox One-ra. Azok, akik már rendelkeznek a teljes első szezonnal, csökkentett áron frissíthetnek majd a minden extrával teletömött új verzióra.