Horizon Chase Turbo Anniversary
dreampage 2019. May. 20.

Egyéves lett a brazil Aquiris Game Studio retró autós játéka, ebből az alkalomból pedig számos új funkciót és tartalmat kapott. Az évfordulós Horizon Chase Turbo most ráadásul 40% kedvezménnyel kapható.

A tavalyi év egyik nagyon kellemes meglepetése volt a Horizon Chase Turbo, egy eddig ismeretlen, brazil indie stúdió csúcs szuper kis autós játéka, amely teljes sikerrel idézte meg az OutRun, vagy éppen a Hang-On látványvilágát és játékmenetét. Az sem ártott, hogy piszok jó vele játszani, a soundtrackje pedig felejthetetlen (aki nem hiszi, olvassa el a tesztet itt).

Bár Xbox One-ra csak novemberben jelent meg, az Aquiris Game Studio játéka már egyéves múlt, ehhez kapcsolódóan pedig most minden platformon komoly frissítést kapott. Az Anniversary nevű patch a következőket tartalmazza:

  • Playground 2.0 mód. Egy új, és még versenyszerűbb Playground mód, amiben érméket lehet gyűjteni, ezekből pedig új skineket lehet venni az autókra.
  • 2 új, limitált kiadású skin.
  • Anniversary Évadok. Két vadonaúj „szezon”, bennük a játékosok által legkedveltebb pályák és körülmények, gyűjthető érmék, párbajok és idő elleni küzdelem.
  • 40% kedvezmény. Az évforduló alkalmából május végéig a játék mindössze 2,390 forintért kapható, érdemes lecsapni rá (link a cikk alján).

Ezzel viszont még nincs vége az utazásnak. A fejlesztők további tartalmakat ígérnek a Horizon Chase Turbóba. Jönnek például új autók, két teljesen új játékmód, sőt egy új kampány DLC is. Ezekre mind 2019 folyamán számíthatunk.

Sajtóközleményében a csapat végül mindenkinek nagyon megköszöni, hogy száguldozik a retró utakon, mert a játékosok nélkül nem juthatott volna ilyen messzire ez a kis játék. Reméljük, még messzebbre jut – aki szeretné vele együtt üldözni a horizontot, az alábbi linken megteheti.