ID@Xbox Game Fest Super Sale
dreampage 2019. May. 22.

Ezen a héten ismét a független fejlesztésű játékok kerülnek előtérbe. A Microsoft májusban tartja a Game Fest promóciót, amelyben indie címeket emelnek ki, illetve ezeket olcsóbban is lehet megvenni.

Negyedik alkalommal jelenik meg idén az ID@Xbox Game Fest promóció Xbox Live-on – a független fejlesztők játékait reflektorfénybe helyező időszak hagyományosan májusban van, amely egy heti akcióval ér véget. Az elmúlt időszak néhány komolyabb címéhez is olcsóbban lehet most hozzájutni. Negyedével olcsóbb például a No Man’s Sky, de olyan játékok is le vannak árazva, mint a Dead Cells, az ARK: Survival Evolved, a DayZ vagy éppen a Gang Beasts.

Aki rettegni akar, kalandozni, építkezni vagy bármi mást, az megtalálja a neki való Xbox játékot az alábbi listában. Fantasy RPG-től a sci-fin át a hangulatos platformerekig van itt minden, mi kontrollernek ingere. Jó böngészést!

ID@Xbox Game Fest Super Sale – Akciós lista

Ahogy az lenni szokott, a hivatalos honlapon, dobozképek között is lehet válogatni a játékok között, ehhez a fenti képre tessék kattintani. A kedvezményekhez nincs szükség Xbox Live Gold előfizetésre, ezeket mindenki igénybe veheti. Az akció 2019. május 28, vagyis jövő hét kedd reggelig tart.