ID@Xbox Party Time vásár
dreampage 2018. Dec. 05.

Újra tematikus akció Xbox Live-on, ezúttal is a független fejlesztők kerülnek középpontba. Ezen a héten különböző partijátékok és családi produkciók tölthetők le Xbox One-ra, a szokott árnál jóval olcsóbban.

Decemberben, az ünnepek közeledtével nagy eséllyel fordul elő, hogy összejön a család, vagy a barátok, és ilyenkor a nagy ajándékozások és kajálások mellett a közös játék is előtérbe kerül. Erre összpontosít az aktuális heti Xbox Live akció is – az ID@Xbox Party Time vásáron elsősorban független fejlesztők bulijátékai és kooperatív alkotásai szerepelnek, de akadnak versenyes, sport- és puzzle játékok is. Aki most szeretne bepótolni valamit, vagy felkészülni egy ünnepi játékmaratonra a családdal, annak érdemes körülnéznie.

ID@Xbox Party Time Vásár akciós lista

Ahogy az a heti akciókkal lenni szokott, ehhez sincs szükség Gold előfizetésre, az ajánlatok mindenki számára érvényesek. Magyar idő szerint december 11, azaz jövő hét kedd délelőttig lehet lecsapni rájuk. A fenti képen a hivatalos Xbox.com link található, ha valaki dobozképek alapján jobban szeret válogatni. Jó böngészést, és jó játékot hozzájuk!