ID@Xbox családi akciók
dreampage 2018. Jul. 04.

Új akció indult Xbox Live-on, ami a független fejlesztésű, fiataloknak, illetve családoknak szóló játékokra hivatott felhívni a figyelmet. Számos ID@Xbox cím kapható most jóval olcsóbban, akár ezer forint alatt is.

Az Xbox One nem csak a komor lövöldözős játékokról és egymás gyilkolászásáról szól. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, hiszen a konzolra elérhető több, mint 1500 játék között rengeteg olyan akad, ami tökéletes választás a gyerekeknek (vagy a gyereklelkű felnőtteknek, ami, lássuk be, azért a legtöbb gamerre tökéletesen illik). Ezekből kaptunk most egy szép csokorral, nagyon sok kedves cím kapható egész héten leárazva, több esetben akár 50-70% kedvezménnyel. Olyan darabok is akadnak, amiket így akár néhány száz forintért le lehet tölteni.

Az akciós játékok között régebbi, de viszonylag friss címek is szerepelnek, úgyhogy mindenképp érdemes átböngészni a listát. Nyár derekán nincs is jobb, mint az egész napos strandolás után könnyed, üdítő játékokkal elütni egy kis időt. Az akciós lista alább látható.

Az ID@Xbox családi akciók magyar idő szerint jövő hét keddig, július 10 délelőttig tartanak, úgyhogy egész héten lehet böngészni a listát. Mindenki számára élnek a leárazások, nincs szükség Gold előfizetésre.