Idén is lesz E3 PC Gaming Show
dreampage 2017. May. 18.

Nem az E3-as Xbox konferencia lesz az egyetlen, amit a platform felhasználóinak érdemes lesz nézni az idei rendezvényen. A Microsoft saját előadása mellett az Xbox a PC Gaming Show-n is nagy erőkkel képviselteti magát 2017-ben.

Nem meglepő módon az idei E3-on is visszatér a PC Gaming Show, ám ezúttal az Xbox is komoly szerepet kap ezen a konferencián, amin a legújabb PC-s fejlesztéseket és játékokat mutatják be. A rendező PC Gamer szerint az Xbox ezúttal nemcsak támogató, hanem az egyik fő előadó is lesz. A Microsoft számára egyre fontosabb a számítógépes játékok piaca, így a nyilvánvaló Xbox Play Anywhere játékok mellett a Windows és a Beam fejlesztéseiről is szó lesz. Ha szerencsénk van, talán az Xbox konferencián bemutatott játékokból is láthatunk újdonságot.

A Microsoft prezentációja mellett persze nem marad el a többi PC-s játék sem, így ott lesz a Playerunknown’s Battlegrounds (amely nemsokára egyébként Xbox One-ra is megjelenik), az új Battletech, a Total War: Warhammer 2 és még sok más. A PC Gaming Show egyébként hagyományosan kevésbé látványos, inkább beszélgetős műsor, épp ezért adhat helyet viszont olyan gameplay bemutatóknak, amiket az Xbox konferencián időhiány miatt nem láthatunk.

Hol lehet nézni?

A PC Gamer Twitch csatornáján: https://www.twitch.tv/pcgamer

Facebookon: http://www.facebook.com/pcgamermagazine

YouTube-on: http://www.youtube.com/pcgamer

Mikor?

Magyar idő szerint június 12. (hétfő) 19:00 órától.

Akit érdekel a tavalyi előadás, teljes terjedelmében megnézheti alább.

Az idei show körülbelül másfél órás lesz, a Los Angeles-i Theater at Ace Hotelben tartják, és akinek mond valamit a neve, a műsorvezető a visszatérő Sean „Day9” Plott lesz.