Idle Champions of the Forgotten Realms bejelentés
dreampage 2018. Nov. 28.

Xbox One-ra költözik a Codename Entertainment passzív klikkelős játéka. Néhány hét múlva új kalandra indulhatunk a Dungeons & Dragons univerzumban, méghozzá ingyen.

A napokban jelentette be a kanadai Codename Entertainment, hogy a PC-re és mobil platformokra már egy ideje elérhető kalandjátékuk, a jó hosszú című Idle Champions of the Forgotten Realms hamarosan konzolokra, így Xbox One-ra is megérkezik. A cím nem véletlen: egy „passzív klikkelős” játékról van szó, ami a Dungeons & Dragons univerzumban játszódik, sok ismerős karakterrel, helyszínnel és lecsapni kívánt szörnnyel.

Utunkat a folyamatos, végtelen fejlődés és a megnyitható hősök jellemzik. Az ilyen klikkelős játékok (Xbox One-on lásd még: Clicker Heroes) elég addiktívak tudnak lenni, hiszen hőseink, bár önmaguktól harcolnak, jóval gyorsabban fejlődnek, ha kattintásokkal is rásegítünk. A Codename játékában további trükk a karakterek elhelyezése. Nem mindegy, milyen formációba rendezzük a csapatot, hogy hőseink a képességeiket a leghatékonyabban használhassák ki. A kaland során természetesen megszámlálhatatlan epikus cuccot, aranyat és más bónuszokat szerezhetünk.

Az Idle Champions free-to-play játék lesz, de megjelenéskor lehet majd kapni egy alapítócsomagot (Founders Pack), amelyben a következő extrák lesznek:

  • 42 arany láda
  • 5 garantált Shiny loot (ezek 50%-kal erősebbek a nem Shiny változatoknál)
  • 5000 gyémánt
  • 10 epikus ital és szerződés
  • Exkluzív buff egy hétig: a főellenségek 50%-kal több gyémántot dobnak
  • Exkluzív társ: Iris the Beholder
  • Exkluzív Celeste skin (a Neverwinter M12 modulból)

Az Idle Champions of the Forgotten Realms december 14-én jelenik meg Xbox One-ra. A megjelenést követő héten bónusz esemény, és a napi bejelentkezésekért további ládák és jutalmak várják a klikkelni vágyó játékosokat. Aki ezekből a ládákból legalább négyet összegyűjt, az megkap egy arany kártyát Arkhan the Cruel karakteréhez. Szóval, röviden: lesz miért kattintgatni.