Így készült a Cyberpunk 2077-es Xbox One X
dreampage 2020. May. 14.

A Microsoft egy kis kulisszák mögötti betekintést enged abba, hogy megértsük, hogyan alakult ki a Cyberpunk 2077 mintájú Xbox One X konzol dizájnja. A rövidfilmben láthatunk néhány prototípust, és megismerhetjük a konzol mögötti filozófiát.

A valaha készült talán egyik legmenőbb Xbox One konzol jelenik meg hamarosan. Az erősen korlátozott példányszámban készülő Cyberpunk 2077 Xbox One X konzol értékes kincs lesz minden játékos gyűjteményében, köszönhetően ritkaságának, és annak, hogy sok olyan dolog van rajta, ami még soha. Különleges mintájú borítás, extra fények, lézeres bevésések. A kontroller se különb, hiszen most először találkozhatunk aszimmetrikus dizájnnal, mint a színeket, mind a textúrákat illetően.

A speciális csomagról most egy kisfilmet is kiadott a Microsoft, ebben a tervezők mesélnek arról, hogyan alakult ki a konzol és a kontroller dizájnja, de a CD Projekt RED reakcióját is láthatjuk, amikor először pillantották meg a különleges gépet. A 11 perces videóban meg is csodálhatjuk ezt, világosban és sötétben is, a különleges LED világítással.

Az Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition gépcsomag még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, egyelőre az sem biztos, hogy Magyarországon forgalomban lesz-e (ha igen, akkor is csak minimális példányszámban). Adatlapja mindenesetre már van.