Ilyen lesz a Bless Unleashed
dreampage 2019. Apr. 02.

Nemsokára megjelenik a Bandai Namco első MMORPG-je, az ingyenes, Xbox One exkluzív Bless Unleashed. Most játékmeneti áttekintő videóban nézhetjük meg, pontosan mire számíthatunk.

Bár pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, azt már egy ideje tudjuk, hogy Xbox One-ra készül a japán Bandai Namco első, free-to-play masszív multiplayer online szerepjátéka, a Bless Unleashed. A cím talán ismerős lehet, de ez egy teljesen új játék kifejezetten a Microsoft konzoljára tervezve, Unreal Engine grafikával, konzolra optimalizált menükkel és irányítással, gyors harcrendszerrel. A most kiadott, új videóban bepillantást nyerhetünk a játékmenet részleteibe.

Az alapfelállás nagyjából a szokásos – egy gonosz varázsló megtámadja a békés világunkat, mi épp, hogy csak megmenekülünk, innentől pedig az a célunk, hogy levadásszuk az ellenségeinket. Az rögtön látszik, hogy Lumios világa gyönyörű lesz, Xbox One X-en 4K és HDR támogatással együtt. A játékmenetet a kidolgozott kombórendszer teheti majd érdekessé, illetve olyan apróságok, mint hogy nincs visszatöltődő életerő. Hatalmas főellenségekben, veszélyes dungeonökben és más tevékenységekben sem lesz hiány, a játék világa pedig a megjelenés után folyamatosan fejlődni és bővülni fog.

Hogy a Bless Unleashed mikor jelenik meg, az egyelőre jó kérdés. A múlt hétvégén tartott PAX East rendezvényen mindenesetre már játszható volt, és néhány bétaperiódusra is számítani lehet. A játék adatlapja már él, remélhetőleg nem kell rá sokat várnunk.