Indul a Ghost Recon: Wildlands nyílt béta
dreampage 2017. Feb. 21.

Néhányat még aludni kell hozzá, de már tölthető Xbox One-ra a legújabb Ghost Recon játék nyílt bétája. Csütörtöktől mindenki kipróbálhatja a Ubisoft következő játékát.

Ahogy azt már megszoktuk a francia kiadó játékainál, a Ghost Recon: Wildlands is kóstolót nyújt minden játékosnak. A nyílt bétában egy elég nagy terület, és jókora sztori tartalom lesz bejárható, így elég jó képet kaphatunk majd arról, milyen lesz a következő nagy nyílt világú akciójáték. Ebben az új kalandban Bolíviába utazunk, ahol egy drogkartellt kell felszámolnunk részben a Szellem csapat, részben a helyi ellenállás segítségével. Dzsungeltől a sivatagig bejárhatjuk a dél-amerikai országot, hogy pontot tegyünk a bűnbanda történetének végére.

A nyílt béta időtartama, magyar idő szerint:

2017. február 23. (csütörtök) 12:00 óra – 2017. február 27. (hétfő) 12:00 óra

A bétában saját karaktert generálhatunk magunknak, majd bejárhatjuk az első sztori fejezet területét, Itacua-t, illetve egy másik terület, Montuyoc is nyitva lesz. A fő- és mellékküldetéseket egyedül, vagy négyfős online kooperatív módban is teljesíthetjük. Fontos viszont megjegyezni, hogy a bétában elért statisztikák és karakterek nem vihetők át a végleges játékba, ott mindenki tiszta lappal indul. Aki viszont részt vesz a próbakörben, megnyithat pár exkluzív jutalmat a Ubisoft Clubon keresztül.

A nyílt béta már letölthető Xbox One-ra. Nem árt előre leszedni, mert több, mint 22 GB méretű a kliens, így ha a gépen van, a szerverek indulása után már nem kell a letöltéssel foglalkozni. Tölthető az alábbi linkről, vagy konzolon rákeresve a játék címére. Csütörtökön indul a repülőgép Bolíviába, mindenkinek jó utat, és jó vadászatot!